Jalostuspässi haussa? kyselee Geminaatta

Geminaatta2-normal.jpg

Geminaatta ja alla olevat muut pässit ovat mahdollista varata. Geminaatta ja Graham jo mahdollista hakea vaikka heti, muut iän hieman lisää karttuessa. MV3 status, scrapievalvonta kunnossa, eikä tilalla ole todettu ORFia.

Geminaatta-normal.jpg

Pohjolan Geminaatta, yksi kolmosista, 11 kg 6 vko iässä, karkean oloinen villa. isä Beck (Laurilan Julle/Laurilan Jenny) 7 linjan hyvin jykevä, karkeavillainen ja komeasarvinen pässi emä: Pohjolan Dilja (isä Pohjolan Leif, 9 linjaa)

Graham-normal.jpg

Geminaatan täysveli Pohjolan Graham, joka syntyi 1,5 kg kevyempänä kuin veljensä ja on kilon verran edelleen kevyempi. Komeat sarvenalut.

Hattivatti-normal.jpg

Pohjolan Hattivatti, n. 10 kg 6 vko. Isä Jami Saaristo (Jalle Höger/Milli Saaristo) edustaa 3 linjaa. Hattivatin emä on Pohjolan Elämä, joka on puolestaan Pohjolan Danielin (9) tytär - Daniel myös Leif Saariston poika. Elämän ensimmäiset karitsat, joista se on hyvin huolehtinut.

Hemuli-normal.jpg

Hattivatin veli Pohjolan Hemuli on veljeään pienempikokoinen, mutta reipas pässipoika sekin.

Hurmu_Hirmu-normal.jpg

Pohjolan Hurmu ja Hirmu kuvassa Enne äidin kanssa, Enne myös Danielin jälkikasvua & ensikertalainen sekin. Hurmu, sarvekas, oli selvösti pienempi syntyjään, mutta nyt jo kovasti kirinyt Hirmua kiinni, eivät vielä 6 viikkoa, mutta välimittauksessa oli hyvin jo painoa tullut. Poikien isä on Ulappa Saaristo linjaa 4 (Molli Saaristo/Ulpsi Saaristo (i Sixten 3))

Haapa-normal.jpg

Pohjolan Haapa, ainokainen poika Pohjolan Jamin ja Tuikku Saaristo yhdistelmästä. Tällä pojalla oli painoa 4 vko iässä jo yli 10 kg! Hyvin samantyyppinen rakenne on myös toisella Jamin pojalla Heikillä, joka jää tilalle jatkamaan sukua, Beigelaikkuja jaloissa kuten oli emälläänkin.

Hermanni_Helga-normal.jpg

Viimeisimmät Jamin karitsat syntyivät elokuun puolella, 13.8. Deena sai mustan uuhikaritsan Pohjolan Helgaksi nimetty on kuvassa takana ja edessä täysvalkea veli Pohjolan Hermanni,

Hilma-normal.jpg

Tämä vuosi on ollut värikkäiden karitsoiden vuosi, tässä heinäkuun puolella syntynyt Pohjolan Hilma. Varmuudella haalistuvaa laatua, mutta perusväri taas hassu ruskeankirjava. Myös Hilman isä on Jami Saaristo. 

Hilma jää jatkamaan sukua tilalle, Helga ja pari muuta vanhempaa uuhikaritsaa mahdollista varata. Sarvekas Kanerva (isä Beck) harmaantuva musta sekä Pohjolan Donnan ja Beckin kahdesta uuhikaritsasta toinen (harmaa tai musta),

¨Jami-normal.jpg

Jami elokuun alussa, Jami on harmaantunut musta, kippurat sarvet, kihara villa.Passit-normal.jpg

Tässä harjoittelijapaimenen Jofan paimennuskuvassa näkyy kaikki isät karitsoille. Vasemmassa laidassa Beck, sen edessä aidan tällä puolella sen poika Gonsta (varattu), takana oikealla vierekkäin Ulappa sekä Jami. Pohjolan Erätuli keskellä on 9 linjaa edustava pässi.