P5135705%20%28800x621%29.jpg

Lampaitamme paimentavat kolme islanninlammaskoiraamme - islanninlammaskoira on Islannista kotoisin oleva paimenpystykorva. Se käyttää liikettä sekä haukkua paimentamiseen.

Lampaamme ovat siis tottuneet tämän tyyliseen paimennukseen ja meille voi tulla paimentamaan muidenkin haukkuvien rotujen kanssa. Viikonvaihteet keväisin, kesäisin ja syksyisin ovat eniten ryhmien käytössä, yksittäiset koirat mahtuvat parhaiten viikolla tai kysymällä onko ryhmiin tilaa. Käytössä on pyöröaitaus, kujanteita, isompia alueita yms. Lammasryhmä on yleensä koulutuksissa 10-15 lammasta, mutta isompiakin ryhmiä voi siirtää. 

Paimennuskokeilu tai koulutus maksaa 25 €/koira, ryhmille mahdollista järjestää kahvi/tee. Kysy rohkeasti aikataulujamme, jos haluat koota ryhmän tai tulla yksittäisen koiran kanssa paimentamaan!

Muista tullessa, että koirasi ei ole ollut kontaktissa muihin lampaisiin parin viimeisen vrk aikana, niin taudit siirtyvät vähemmin. Mukaan koira tarvitsee normaalin pannan tai valjaat. Meiltä löytyy tarvitteassa liina, sauvat yms varusteet .